Barilla Piccolini cu piure de legume

08 Dec 2011 12:40
Barilla v-a pregatit vesti bune pentru toti cei care isi doresc ca micutii lor sa aiba un regim alimentar echilibrat si sanatos: indragitele paste Barilla Piccolini sunt acum si in varianta cu 25% piure de legume proaspete.

Astfel si micutii mofturosi, care nu agreeaza legumele, ajung sa beneficieze de substante nutritive importante.

Si nu oricum, ci chiar distrandu-se, pentru ca noile paste Piccolini nu sunt doar mici, pe masura lor, ci si vesel colorate in culorile proaspete si naturale ale legumelor!

In trei variante, pentru micii si marii gurmanzi, noile paste Barilla Piccolini cu piure de legume sunt o incantare pentru iubitorii de paste, fie ei mici sau mari si sunt disponibile in urmatoarele variante:

  • Mini Penne Rigate cu dovlecel si spanac
  • Mini Farfalle cu dovleac si morcovi
  • Mini Pipe Rigate cu rosii si morcovi

    Veselie in familie, la fiecare masa, cu noile paste Piccolini de la Barilla!

    Vreti copii zambitori si dornici sa manance sanatos fara mofturi?

    Barilla, numarul unu in paste, s-a gandit sa va ofere exact ce va doreati: paste facute cu piure de legume de inalta calitate, care asigura, pe langa nutrientii necesari tututor celor dragi, si experiente culinare de neuitat!

    Copiii invata si accepta gustul legumelor proaspete si gustoase. Pastele Piccolini aduc o contributie valoroasa si echilibrata la dieta zilnica a familiei tale, garantand o masa delicioasa, in buna traditie a calitatii Barilla.

    Cu noile Piccolini, Barilla dovedeste inca o data ca si produsele pline de substante nutritive pot fi extrem de gustoase!

  • Barilla Piccolini mini farfale – paste mici, in forma de future, cu piure de morcov si dovleac, legume ce le confera o delicate culoare galben pal - fluturasi colorati in fiecare farfuriuta!

  • Barilla Penne Rigate Piccolini Mini – Paste cu piure de spanac si dovlecel, ce imprima o culoare sanatoasa de verde proaspat de gradina.

  • Barilla Piccolini mini Pipe Rigate – placere enorma in miniatura, cu rosu vivace de la tomate si morcovi.

    Mini-pastele Barilla Piccolini sunt pregatite cu legume proaspete, 100% naturale, bogate in vitamine, cu 25% piure fin de legume, fara aditivi si fara coloranti artificiali.

    Sunt prezente pe toate rafturile hymermarketurilor si supermarketurilor.



    Salate caprese cu mini farfale
    Pentru 2 adulti si 2 copii

    400 g Barilla Piccolini Mini Farfalle
    2 rosii mari; 200 g mozzarella; busuioc proaspat; 1/2 ceapa mica; 1 catel usturoi
    100 ml otet balsamic alb; Sare si piper negru proaspat macinat; 150 ml ulei de masline

    1. Puneti Barilla Piccolini in apa clocotita si sarata si fierbeti pastele timp de 4 minute. Scurgeti pastele de apa, apoi amestecati-le intr-un vas cu putin ulei de masline si lasati-le sa se raceasca o jumatate de ora.

    2. Rosiile se taie in jumatati, se inlatura miezul cu samburi, iar restul se taie in cuburi mici. Ceapa si usturoiul se maruntesc fin, la fel si busuiocul. Mozzarella se taie in cuburi mici.

    3. intr-un castron mic se amesteca uleiul de masline ramas cu ceapa si usturoiul. Se adauga otetul
    balsamic si se asezoneaza cu sare si piper.

    4. Pastele se amesteca cu rosiile si cu mozzarella deja taiate.

    5. inainte de servire, se adauga sosul si se amesteca in salata.

    6. Se aranjeaza pastele in farfurie, se orneaza cu busuioc si se servesc.



    Mini penne gratinate
    Pentru 2 adulti si 2 copii

    400 g Barilla Piccolini Penne Rigate Mini
    1 rosie mare, carnoasa; 100 g frunze spanac crud; 100 g ciuperci; 20 g seminte de pin
    1 ceapa mica; 1 legatura mica de patrunjel; 200 ml smantana; 100 g parmezan ras
    Sare si piper negru proaspat macinat; Nucsoara; 100 ml ulei de masline

    1. Adaugati Barilla Piccolini in apa fiarta si sarata si fierbeti timp de 3 minute. Se scurg pastele de apa, se amesteca cu putin ulei de masline si se lasa sa se raceasca.

    2. Se introduce rosia in apa clocotita pentru o perioada scurta de timp, se transfera intr-un vas cu apa rece, se inlatura coaja, se injumatateste, se scoate miezul (samburii) si se taie apoi in cuburi mici. Ciupercile se taie felii subtiri. Separat, se toaca fin ceapa si patrunjelul.

    3. Se calesc, in putin ulei de masline, ceapa, ciupercile, spanacul si semintele de pin.

    4. Dupa ce se ia de pe foc se adauga smantana, apoi pastele, nucsoara si rosiile cuburi. Se adauga sare si piper si apoi se amesteca bine.

    5. Toata compozitia se pune intr-un vas uns cu putin ulei de masline, se rade parmesan deasupra apoi se pune la cuptorul incins la 200 grade pentru 12 minute.

    6. Se scoate si se pune patrunjelul tocat marunt deasupra. Pofta buna!

    Mini pipe cu legume si verdeata
    Pentru 2 adulti si 2 copii

    400 g Barilla Piccolini, Mini Pipe Rigate
    2 rosii mari, carnoase; 1 ardei gras galben; 1 dovlecel; 1 ceapa mica; 1 catel usturoi; 1 vanata
    1 legatura mica de patrunjel; 1 legatura mica de Oregano proaspat; 100 g ciuperci
    100 g parmezan ras; Sare si piper negru proaspat macinat; 150 ml ulei de masline

    1. Se introduc rosiile in apa clocotita pentru o perioada scurta de timp, se transfera intr-un vas cu apa rece, se inlatura coaja, se injumatateste, se scoate miezul (samburii), apoi se taie in cuburi mici, la fel ca si ardeiul gras. Ciupercile se taie felii subtiri. Separat, se toaca ceapa, usturoiul si patrunjelul.

    2. Se inabusesc in ulei de masline ceapa, usturoiul, ardeii, vinetele, dovleceii si ciupercile.

    3. Se adauga patrunjelul, organo si rosiile cubulete, se amesteca bine pe aragazul stins si se pune sare si piper dupa gust.

    4. Se adauga Barilla Piccolini in apa fiarta si sarata si se fierb timp de 5 minute.

    5. In ultimul minut al timpului de fierbere se mai incalzeste un pic sosul. Se amesteca pastele cu sosul cald, se aranjeaza, se presara deasupra lejer parmezanul ras si se serveste.
  • Cat de mult ti-a placut acest articol?
    5.16
    (6 voturi)
    3110 vizite

    Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
    Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Trucuri pentru clatite delicioase!
    Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Personalitatile din spatele mancarurilor
    Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul Secret al lunii noiembrie
    Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
    A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p
    Cele mai noi Retete
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Cel mai simplu bulz. Este delicios!
    Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperici savuroasa!
    Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
    Ardei murati cu miere!
    Ardei murati cu miere!
    Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
    Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Prepara cea mai buna paine de casa
    Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.

    Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
    Mai multe detalii despre Cookies!