Delicatese de lux si rafinament la The Brick

17 Mai 2010 00:00
Patronul restaurantului, Dragos Tantareanu, a ales sa investeasca in tot ce este mai bun in privinta ingredientelor.
Dupa ce a calatorit in toata lumea si a gustat felurite preparate, a dorit ca oricine intra in restaurantul sau sa se simta tratat regeste. Si asa s-a si intamplat.

Cele mai bune preparate au ajuns sa fie servite clientilor de la The Brick. Pata Negra una dintre preparatele servite aici. Acesta este o rasa de porc care traieste in atat in sudul Spaniei, cat mai ales in nordul Portugaliei.

Savoarea aparte a acestei carni este data de faptul ca este hranit doar cu ghinde si castane. Astfel, fibra muschiului de Pata Negra este mai frageda si mai suculenta.

Connasseurii stiu ca acesti porci sunt recunoscuti si pentru concursuri de intrecere.

O alta delicatesa este Wagyu Kobe Beef despre care s-au nascut nenumarate legende: aceasta vaca este crescuta doar cu bere, asculta muzica clasica, este masata si nu atinge solul decat pe perne de aer.

Se mai spune ca ele sunt crescute suspendate tocmai ca sa nu atinga solul. Nu stim unde sta adevarul, insa un lucru este cert: carnea este absolut delicioasa.

Kobe Beef este o carne foarte frageda cu multe fibre de grasime, aceasta vaca fiind singurul mamifer terestru in a carui grasime gasim Omega 3, asadar ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Desi vaca provine din insulele KOBE ale Japoniei, si Australia a preluat aceste bovine tocmai pentru carnea lor foarte gustoasa. Ceea ce este extrem de interesant si constituie o dovada a pretiozitatii acestor bovine este ca producatorul este obligat sa prezinte in certificat arborele genealogic al exemplarului vandut.

Restaurantul The Brick este apreciat atat pentru ale preparatele sale, cat si pentru discretia de care a dat dovada de-a lungul timpului.

Politica acestui local este tocmai sa protejeze intimitatea clientilor sai, respectand dorinta fiecarei persoane de a-si tine viata privata doar pentru sine. The Brick este situat in Paradisul Verde din Corbeanca.


Cat de mult ti-a placut acest articol?
5.37
(1565 voturi)
4475 vizite

Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!