Stiuca umpluta fiarta

Stiuca umpluta fiarta este un rafinament gastronomic, un fel de mancare care poate face deliciul unei mese cu prietenii sau familia. Apetisanta stiuca umpluta fiarta este in acelasi timp o mancare sanatoasa si usoara. Aceasta stiuca umpluta fiarta nu este foarte greu de preparat, daca folositi
 
Calorii :
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
zile de nastere
 
Ingrediente:
ou3 bucaticeapa alba3 bucatimorcov1 bucataceapa alba1 bucatasfecla1 bucatapatrunjel1 linguritastiuca1 kgpaine1 felieulei de floarea-soarelui3 linguriapa2 llamaiesarepiper
 
 
Preparare:
Se curata stiuca, se spala si se taie capul, se desprinde pielea de pe cap si se trage incet spre coada. Daca mai ramane carne pe pielea trasa, se rade cu dosul cutitului;

Se sareaza pielea si se lasa la o parte;

Se desface carnea de pe oasele pestelui si se da prin masina de tocat impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte sau in apa si cu ceapa tocata marunt si prajita galben in ulei;

Se adauga la tocatura sare, piper, o lingurita de patrunjel tocat si ouale batute spuma;

Se amesteca bine si se umple pielea stiucii, nu prea indesat, pentru a nu plesni la fiert;

Din tocatura ramasa se fac perisoare mici;

In vasul pentru fiert peste, se pun o ceapa intreaga, morcovul si sfecla taiate foarte subtire, precum si oasele de la peste. Peste zarzavat se asaza pestele umplut, capul, perisoarele si se toarna 2 l de apa;

Se lasa sa fiarba acoperit la foc mic;

Cand este fiert, se scoate pestele umplut, se asaza pe un platou, se taie felii de grosimea unui deget, se aranjeaza capul, astfel incat sa aiba forma pestelui intreg. In jurul lui se pun perisoarele fierte si cateva felii de lamaie.


Tips:
Se poate servi cu sos alb de lamaie, pe frunze de salata.
Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
5.7
10139 voturi
13892 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!