Branza de vaca in sos de spanac (Palak Paneer)

Reteta face parte din programul de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania
 
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
1 martie, cina romantica, zile de nastere
 
Ingrediente:
smantana dulce100 mlspanac250 gbranza de vaca150 gmenta1 linguritaunt nesarat50 gchilli1 linguraulei de floarea-soarelui5 lingurirosie1 bucataceapa alba1 bucatausturoi uscat1 capatanaghimbir1 linguritasarecunin
 
Preparare:
Reteta indiana a fost oferita si preparata de Taj Restaurant si poate fi degustata joi, 30 ianuarie, la Petrecerea Indiana din cadrul restaurantului situat pe Calea 13 Septembrie, nr.127 - 130, Bucuresti, sector 5.

Mod de preparare:

Se pune spanacul la fiert.
Ceapa si rosia se toaca marunt, iar ghimbirul se taie in felii subtiri.
Intr-o tigaie cu ulei Arpis se pune la calit usturoiul tocat marunt, ceapa si semintele cunin, timp de 5- 8 minute.
Se adauga rosia tocata marunt si se lasa pe foc pana capata o consistenta moale.
Apoi, se adauga restul ingredientelor, cu exceptia spanacului si a branzei, si se lasa pe foc timp de 5- 10 minute.
Dupa acest interval de timp, branza si spanacul se adauga peste compozitie si se lasa in continuare pe foc timp de inca alte 10 minute.
La sfarsit se adauga smantana.

Partenerul principal al programului de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` este brandul premium Arpis, lansat in 1992. Portofoliul de produse Arpis contine faina de malai, faina din grau, gris, otet balsamic, ulei etc.

Restaurantul Gazda
In ianuarie, programul de educatie culinara este sprijinit de restaurantul indian Taj.
Taj Restaurant reprezinta de 11 ani bucataria indiana in Bucuresti, castigand in ultimii doi ani titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti", decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. In 2010 Restaurantul Taj a castigat premiul: `Cel mai popular restaurant din Bucuresti`.

Programul de educatie de educatie culinara `50 de saptamani in bucatariile lumii` este initiat de agentia Russenart Comunications in parteneriat cu Arpis si Kotanyi Romania.

Programul va fi derulat in perioada ianuarie - noiembrie 2014 cu sprijinul a 70 de parteneri media (televiziuni, publicatii tiparite si online, bloguri)


Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
10.0
101 voturi
3852 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!