Escalop Bearnez

Bucatarii francezi isi demonstreaza inca o data maiestria prin acest escalop Bearnez. Prepararea unui escalop bearnez pare laborioasa, dar incercati si veti vedea ca nu este chiar asa. In plus, dupa ce reusiti sa preparati escalop Bearnez, veti convinge pe toata lumea ce minunat gatiti.
 
Calorii :
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
 
Ingrediente:
piperbacon8 feliiardei gras1 bucataardei gras1 bucatacascaval250 gusturoi uscat2 catei
 
 
Preparare:
Se pregateste carnea ca un snitel, in pesmet (se sareaza, pipereaza, se da intii prin faina ou si pesmet);

Carnea pentru snitele se poate marina inainte mai ales daca e de vita, intr-un amestec de ulei si mirodenii in functie de carne, dar cind se preagateste se scoate si se tamponeaza pe un prosop de hirtie fara sa mai ramina ulei pe carne.

Se prajeste la un foc mai moale numai in unt (se poate adauga si putin ulei daca untul are mai multa apa);

Se pegateste sosul. Se calesc ardeii la foc moale, iar spre sfirsit se aduga ceapa verde taiata marunt si apoi pasta de tomate subtiata cu un pahar de apa si un sfert de pahar din vinul folosit si la servirea preparatului si usturoiul taiat foarte marunt, se sareaza si pipereaza dupa gust;

Se pun snitelele intr un vas de yena sau o tava de teflon;

Pe fiecare snitel in parte se pun cite 2 felii de bacon si deasupra doua felii de cascaval;

Deasupra se toarna sosul pregatit;

Peste toata compozitie se pune o cantitate considerabila de cascaval ras incit sa acopere tot;

Se da la cuptor pentru 25-30 de minute (in functie si de carnea preparata) in cuptorul preincalzit la 160 grade;

Se poate servi cu broccoli, o salata si un vin alb pentru pui (feteasca regala) sau rosu pentru porc si vita (merlot demisec).


Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
5.8
10323 voturi
11263 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!