Friptura

Piept de rata in sos de portocale

Piept de rata in sos de portocale

Astazi iti prezentam `Piept de rata in sos de portocale`, o reteta traditionala frantuzeasca. Este o reteta delicioasa, preparata din piept de rata, stropit cu sos de portocale si miere. Va fi un adevarat deliciu pentru toti membrii familiei!

Coaste de porc marinate, la gratar

Coaste de porc marinate, la gratar

Coastele de porc sunt un adevarat deliciu, in special atunci cand sunt marinate. Astazi iti recomandam o reteta speciala, care in mod sigur iti va trezi toate papilele gustative si nici nu iti vei da seama cand ai terminat de mancat.

Pastrama din carne de porc

Pastrama din carne de porc

Trebuie sa incercati aceasta reteta de pastrama. Este foarte buna, frageda si aromata! O puteti incerca si in varianta cu carne de curcan insa daca vreti un Craciun traditional, preparati aceasta reteta.

Frigarui cu pui picant, in stil marocan

Frigarui cu pui picant, in stil marocan

O idee minunata pentru pranz sau cina, aceste frigarui cu pui picant sunt delicioase si usor de preparat. Serveste-le calde, cu iaurt, alaturi de o portie de cuscus pentru o masa marocana autentica. Pofta buna!

Frigarui de peste

Frigarui de peste

Iata o reteta inedita de frigarui de peste, care in mod sigur va face deliciul oricarui gratar in familie sau cu prietenii. Se prepara foarte usor, iar carnea frageda de peste este usor de digerat si are un gust deosebit.

Frigarui de pui cu miere si lime

Frigarui de pui cu miere si lime

Se apropie sezonul cald, asa ca orice am alege sa preparam, trebuie sa fie simplu si usor de facut. Mancarea facuta pe gratar este mult mai buna, iar daca adaugam cateva ingredinte precum miere sau lime, in mod sigur preparatul va fi un succes.

Frigarui de pui cu ardei si rosii cherry

Frigarui de pui cu ardei si rosii cherry

Frigaruile se prepara atat de simplu si sunt atat de usor de digerat. Alege sa prepari frigarui pentru orice ocazie si toata lumea va fi incantata. In plus, nu trebuie sa le prepari neaparat la gratar. Le poti prepara si pe grill, in casa.

Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli

Frigarui de curcan cu ananas si piure de broccoli

Carnea de curcan si ananasul dulceag si suculent sunt o combinatie dietetica si innebunitoare pentru oricine. Incearc-o si tu! Broccoli este cunoscut pentru proprietatile sale anticancerigene asa ca piureul va asezona minunat frigaruile sanatoase.

Friptura de miel cu rodie si nuci

Friptura de miel cu rodie si nuci

Vrei sa pregatesti ceva inedit pentru masa de Paste? Iata o reteta de friptura de miel cu rodie si nuci, incredibil de gustoasa. Este foarte usor de preparat, nu necesita mult timp si in mod sigur va fi preparatul-vedeta.

Rulada de miel cu ierburi aromatice

Rulada de miel cu ierburi aromatice

Friptura de miel este nelipsita de pe masa de Paste. Incanta-ti invitatii cu aceasta reteta de rulada cu ierburi aromatice. Carnea frageda de miel si aroma puternica a ierburilor vor fi o combinatie deosebita.

Friptura de miel cu portocale si rozmarin

Friptura de miel cu portocale si rozmarin

Pe masa de Paste, friptura de miel cu portocale este un preparat inedit si extrem de apreciat. Reteta nu este una complicata insa pentru a fi bine patrunsa, carnea de miel trebuie sa zaboveasca in cuptor pret de o ora si jumatate. Pofta buna!

Piept de pui cu ciuperci si anghinare

Piept de pui cu ciuperci si anghinare

Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Joaca-te cu aromele si prepara aceasta minunata reteta, cu piept de pui, ciuperci si anghinare, pentru ca toata familia sa fie multumita. Nu este greu de preparat, insa necesita rabdare si atentie.

Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii

Incearca o reteta speciala, pentru zilele de sarbatoare! Cotlet de porc cu sos de coacaze rosii va face deliciul tuturor invitatilor, fie ca vei servi aceasta friptura la o cina de ziua onomastica, fie ca o vei alege pentru masa festiva de Craciun sau Revelion.

Pui la cuptor cu sos de portocale

Pui la cuptor cu sos de portocale

Prepara o reteta cu specific evreiesc, folosind doar cateva ingrediente simple. Puiul cu miere si sos de portocala va fi in mod sigur pe placul tuturor celor din familie. In plus, poate fi un preparat inedit si pentru acele zile cand ai invitati la masa.

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Pulpa de miel in crusta de ierburi aromatice

Mielul de Paste are o carne delicioasa care devine suculenta si aromata daca este gatita cum trebuie. Pulpa de miel cu ierburi aromatice este un preparat ideal pentru masa sarbatorilor pascale. Bucura-te de acest savuros preparat!

Costite de miel la cuptor cu sos de vin rosu

Costite de miel la cuptor cu sos de vin rosu

Iata o reteta de costite de miel la cuptor, cu sos de vin rosu. Este excelenta pentru ziua de Paste, in plus, cei dragi in mod sigur vor fi incantati de un asemenea preparat. Costitele de miel cu sos de vin pot fi servite simple sau cu o garnitura de legume.

Kebab de miel cu sos marinat Guinness

Kebab de miel cu sos marinat Guinness

Guinness este o bere ideala pentru gatit, deoarece contine mai multe arome discrete, ce pot evidentia celelalte ingrediente. Pregateste acest preparat inedit si-ti vei impresiona cu siguranta prietenii!

Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi

Coaste de porc la cuptor cu ceapa si usturoi

Ce zici de niste coaste suculente cu ceapa calita si sos de soia si usturoi? Daca mai tii cont si de faptul ca usturoiul si ceapa contin substante antiseptice care te ajuta sa-ti cresti imunitatea, abia astepti sa incinzi cuptorul.

Curcan la cuptor cu sos de mere

Curcan la cuptor cu sos de mere

Daca te-ai saturat de carnea de porc, iti propunem o reteta cu carne de curcan, mai ales ca aceasta carne este gustoasa, satioasa, dar si dietetica. Iata o reteta de curcan la cuptor, cu glazura aromata care se serveste cu un sos de mere.

File de somon cu piper rosu si lamaie

File de somon cu piper rosu si lamaie

Iti place pestele? Atunci ai grija ca acesta sa nu lipseasca de pe masa ta de sarbatori. Iti recomandam somonul cu piper rosu si lamaie, un preparat savuros, sofisticat si mai ales delicios. Se poate servi ca atare, sau alaturi de o garnitura.

Rulada de carne in bacon

Rulada de carne in bacon

Iata o reteta de rulada de carne in bacon, este pur si simplu apetisanta. Va arata perfect pe masa de Craciun sau de Revelion. In plus, cei din familie sau invitatii vor fi impresionati de savoarea si gustul acestei rulade.

Carbonade Flamande

Carbonade Flamande

Astazi va prezentam o reteta ce se prepara cu carne de porc, mai exact Carbonade Flamande. Este o friptura cu specific belgian, frageda, gustoasa si usor de preparat. Va face deliciul oricarei mese in famile. Noi va uram pofta buna!

Pui la cuptor cu gutui

Pui la cuptor cu gutui

Astazi am pregatit o reteta culinara de sezon, plina de aromele si deliciile toamnei. Carnea de pui este foarte gustoasa si usoara pentru organism iar gutuile ii dau o aroma aparte. Daca te-ai saturat de pui prajit la tigaie, noi iti propunem aceasta reteta.

Friptura de vita la gratar

Friptura de vita la gratar

Vacanta de 1 Mai este aproape, vremea pare sa tina cu noi, asa ca iesirea la iarba verde si pregatirea unor preparate deliciose pe gratar sunt absolut obligatorii. Va recomandam o friptura de vita usor de pregatit, dar absolut delicioasa.

Cotlete de miel cu feta si lamaie

Cotlete de miel cu feta si lamaie

Se poate face o friptura delicioasa si fara pulpa de miel. Cotletele de miel cu suprafata crocanta si interior fraged, ierburile proaspete, lamaia si pasta cremoasa de branza feta sunt combinate in aceasta friptura rapid de facut pentru masa de Paste.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!