Inimioare cu crema alba si rodie

Un desert delicat pentru sarbatoarea iubirii, de Valentines Day. Nu ai nevoie de cunostinte aprofundate sau ingrediente complicate, ci doar de putina imaginatie si dragoste pentru persoana iubita! O reteta originala marca Martha Stewart!
 
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
cina romantica, valentine`s day, dragobete, ziua femeii, onomastica
Recomandata pentru Diete:
Regim lactovegetarian
 
Ingrediente:
aluat frantuzesc7 foiunt3 lingurizahar pudra6 linguribranza de vaci1 ceascabranza mascarpone8 linguriiaurt1 ceascarodie1 bucata
 
 
Preparare:
Incalziti cuptorul la treapta mare. Intindeti intr-o tava o foaie de copt cu hartie pergament deasupra.

Plasati o foaie de aluat pe o suprafata curata; acoperiti restul de foi cu un prosop de bucatarie umed. Folosind o perie de patiserie, intindeti deasupra foii unt topit. Pudrati cu 2 lingurite de zahar pudra foaia cu unt.

Intindeti a doua foaie de aluat. Repetati operatiunea cu unt topit si zahar pudra. Continuati la fel cu restul de 5 foi de aluat.

Indoiti foile unse cu unt pe jumatate, formand un dreptunghi pe care il lasati la racit pana cand untul se solidifica, aproximativ 10 minute.

Folosind o forma speciala in forma de inima se taie 4 inimioare din straturile de placinta, care se pun la copt pana se rumenesc, aproximativ 10 minute.

Amestecati bine branza de vaci cu branza Mascarpone si 1 lingura de zahar pudra, in vasul de mixer, pana se omogenizeaza, aproximativ 2 minute. Adaugati iaurtul, omogenizati.

Puneti din nou formele inimioara deasupra aluatului copt si umpleti spatiile ramase deasupra cu amestecul de branza, apoi transferati la frigider, pana a doua zi.

Scoateti prajitura din formele inimioare si ornati cu seminte de rodie si suc de rodie, pe farfurie, langa prajitura. Tineti la rece pana la servire.


Tips:
Puteti orna si cu petale de trandafir sau cu dulceata de trandafiri.
Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
5.7
1042 voturi
8868 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Recomandari
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!