Ciorbe si borsuri

Reteta moldoveneasca: Dresala (Sarbusca)

Reteta moldoveneasca: Dresala (Sarbusca)

Reteta face parte din proiectul `Descopera traditiile culinare romanesti` derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis.

Supa raw cu avocado si castraveti

Supa raw cu avocado si castraveti

Iti propunem o supa raw, incredibil de usor de preparat. Pe langa castraveti, avocado, suc de lime si apa ai putea adauga cate ceva sa-i dea un gust mai savuros, ca niste coriandru sau rosii taiata cubulete.

Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

Daca va place ciorba de peste dar nu stiti cum sa o pregatiti va propunem o reteta inedita de ciorba pescareasca publicata de doamna Draga Olteanu Matei in cartea audio cu retete in rime: Golatatea inconjura, iar foamea da de-a dreptul. O puteti pregati chiar si de Paste.

Bors picant cu costita afumata

Bors picant cu costita afumata

In zilele geroase nimic nu satisface mai bine apetitul unui gurmand decat un bors aromat, preparat din costite afumate si asezonat cu chilli si verdeturi. Pregateste acest bors pentru toata familia si vei simti aprecierea lor!

Ciorba de salau

Ciorba de salau

O reteta gustoasa si adorata de iubitorii de peste, ciorba de salau este ideala pentru post, in zilele de harti. Salaul are o carne foarte gustoasa si in combinatie cu bors si leustean ajuta la prepararea unei adevarate delicatese.

Ciorba de cartofi cu busuioc

Ciorba de cartofi cu busuioc

Va oferim o reteta originala italiana!

Ciorba condimentata de vacuta

Ciorba condimentata de vacuta

Va prezentam o reteta inedita de ciorba de vacuta. Gustul este total diferit de cel traditional datorita condimentelor orientale care ii dau o aroma speciala! Reteta originala marca Academia Maggi!

Bors de vita cu ardei gras

Bors de vita cu ardei gras

Aromata carne de vita se combina excelent cu ardeiul gras si cu ceapa verde calita.

Bors din maruntaie de pui

Bors din maruntaie de pui

Un bors clasic si gustos, care se prepara intr-un timp foarte scurt.

Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde

O ciorba racoroasa, care poate fi consumata fie in varianta rece, simpla, fie in varianta fierbinte, alaturi de smantana proaspata.

Ciorba de gulii

Ciorba de gulii

Gulia este o legume foarte hranitoare si care cere foarte putin timp pentru preparare. Merge de minune in combinatie cu zeama de lamaie si reprezinta ingredientul perfect al unei ciorbe racoroase.

Bors de miel cu leustean

Bors de miel cu leustean

Aromata carne de miel se combina excelent cu leusteanul si cu ceapa verde calita.

Ciorba de linte, varza si carnaciori

Ciorba de linte, varza si carnaciori

Ciorba de linte, varza si carnaciori este acrisoara, gustoasa si contine multe vitamine si minerale. Foarte potrivita pentru inceputul de sezon. Se serveste fierbinte, cu putina zeama de lamaie stoarsa in farfurie.

Ciorba de cartofi cu lapte batut

Ciorba de cartofi cu lapte batut

Poti asezona clasica ciorba de cartofi cu lapte batut acrisor si vei obtine un preparat culinar absolut delicios. O reteta ideala, usor de preparat si sanatoasa daca urmezi un regim lactovegetarian. Pofta buna!

Ciorba de limba

Ciorba de limba

Limba de porc este foarte gustoasa alaturi de leustean, iar ciorba de limba nu se dezminte, mai ales daca este asezonata si cu oua `zdrente` si cu putina sare de lamaie presara inainte de servire. Asa ca nu rata un astfel de preparat indiferent ca nu il gatesti tu!

Ciorba cu perisoare din ciuperci

Ciorba cu perisoare din ciuperci

Ciorba de perisoare reprezinta in bucataria noastra, a tuturor un preparat de baza. Incearca si altfel de perisoare, din gustoasele ciuperci!

Ciorba de fasole galbena

Ciorba de fasole galbena

Usor digerabila si foarte gustoasa, ciorba de fasole galbena se poate servi simpla sau asezonata cu o lingura de smantana, pentru un plus de savoare.

Ciorba de afumatura

Ciorba de afumatura

Poti transforma carnea afumata de porc intr-o delicatesa care-ti lasa gura apa, cu ajutorul borsului si a tarhonului.

Ciorba cu perisoare de peste

Ciorba cu perisoare de peste

Ruda apropiata cu clasica ciorba de perisoare, insa cu nimic mai putin gustoasa, ciorba cu perisoare de peste cucureste cu aroma sa inconfundabila.

Bors de oase de porc

Bors de oase de porc

Un alt preparat traditional de Craciun este si binecunoscutul bors de oase de porc, care merge de minune alaturi de un ardei iute.

Ciorba de cartofi cu carnaciori afumati

Ciorba de cartofi cu carnaciori afumati

O varianta mult mai aromata a clasicei ciorbe de cartofi. Este delicioasa servita foarte fierbinte, mai ales pe vreme rece.

Ciorba de fasole verde cu bacon

Ciorba de fasole verde cu bacon

Gustoasa si aromata datorita baconului, aceasta ciorba traditionala se poate servi in zilele reci de toamna, alaturi de ardei iute.

Ciorba cu carnati dreasa cu smantana

Ciorba cu carnati dreasa cu smantana

In serile reci de toamna, acesta ciorba reprezinta un adevarat deliciu. Gustul carnatilor rumeniti se potriveste perfect cu aroma leusteanului proaspat.

Ciorba de crap

Ciorba de crap

Iata o reteta pentru gurmanzi- ciorba de crap, buna pentru toti amatorii de ciorbe gustoase, dar mai ales pentru cei care adoara carnea de peste.

Ciorba de mazare

Ciorba de mazare

Daca aveti chef de o ciorba hranitoare si usor de facut, incercati o ciorba de mazare.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!