Placinta cu carne de pui

Astazi www.retetecalamama.ro ne propune o noua reteta, si anume placinta de carne de pui. Este satioasa si poate fi servita oricand in timpul zilei. In plus, o poti pune la pachet pentru a servi aceasta bunatate de placinta si la munca.
 
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
Single, onomastica, zile de nastere
 
Ingrediente:
faina500 gdrojdie20 gsare1 linguritazahar2 linguriteapa300 mlpiept pui500 gceapa alba1 bucatausturoi uscat1 catelciuperci250 gardei rosu2 bucatibranza mozzarella250 gsmantana200 gcimbrupatrunjel1 legaturapiperulei de floarea-soarelui6 linguri
 
Preparare:
Aluat:
500 de grame de faina
20 de grame de drojdie
1 lingurita sare
2 lingurite zahar
300 de ml. de apa calduta
4 linguri de ulei

Umplutura:
500 de grame pipet de pui
1 ceapa
1 catel de usturoi
250 de grame de ciuperci
1-2 ardei rosii
250 de grame de mozzarella sau cascaval
200 de grame smantana pt. gatit (12%)
cimbru
patrunjel proaspat dupa gust
sare
iper
2 linguri ulei.

Se amesteca drojdia cu zaharul si se dilueaza cu 3 linguri de apa calduta.

Se adauga apoi peste faina amestecata cu sarea, se adauga restul de apa si uleiul si se framanta un aluat neted si nelipicios care se lasa la loc caldut sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Pieptul de pui se taiae cubulete, legumele se taie marunt.

Se trage pieptul de pui la tigaie in cele doua linguri de ulei incins, cand prinde culoare se scoate si in grasimea ramasa se caleste ceapa si ardeiul.

Se adauga ciupercile si dupa ce se inmoaie pieptul de pui se adauga inapoi in tigaie.

Se adauga si smantana si se fierbe totul la foc mic cateva minute pana scade.

Se condimenteaza cu sare, piper si verdeata si se lasa sa se raceasca.

Se portioneaza aluatul dupa plac si se umple cu umplutura din carne de pui, adaugandu-se si mozzarella.

Se coc la 200 de grade Celsius timp de 15-20 de minute (pana se rumenesc).

Placinta cu carne de pui de la www.retetecalamama.ro

Urmariti retetecalamama.ro si pe Facebook!



Sursa foto: www.retetecalamama.ro


Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
4.7
1011 voturi
3907 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!