Aperitive cu carne sau peste

Reteta frantuzeasca: Pate de foie gras

Reteta frantuzeasca: Pate de foie gras

Incearca aceasta reteta de pate de foie gras atunci cand esti lipsita de inspiratie. Desi necesita timp pentru preparare, poate fi un bun aperitiv si poate fi servit atat de cei mici, cat si de cei mari. Daca nu vrei sa il prepari acasa, il poti savura la restaurantul tau favorit.

Drob de miel in prapur

Drob de miel in prapur

Drobul este un preparat traditional pe masa de Paste insa il poti pregati in diverse forme. Iata o reteta delicioasa de minidrob de miel in prapur. Ve fi mai aspectuos si mai usor de mancat in aceasta forma. Pofta buna!

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Rulada de somon cu crema de branza si avocado

Un aperitiv simplu de preparat si extrem de sanatos, care iti va mentine si frumusetea totodata datorita grasimilor bune prezente in avocado si somon. Incearca-l oricand vrei un mic dejun hranitor sau ca aperitiv, pentru ocazii speciale. Pofta buna!

Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Incearca acest aperitiv cu carne tocata. Il poti transforma intr-un aperitiv de Halloween cat ai clipi, ornand ciupercile umplute cu sos de rosii. Ciupercutele umplute se pot servi atat calde cat si reci si sunt delicioase.

Crenvursti mumii

Crenvursti mumii

Un aperitiv extrem de simplu de preparat si cu un aspect infricosator garantat, mumiile - crenvursti sunt delicioase si perfecte pentru speriat invitatii. Aluatul trebuie sa fie la temperatura camerei. Pofta buna!

Rulouri de pui cu lipie si legume

Rulouri de pui cu lipie si legume

O varianta ideala pentru un pranz sanatos la birou sau in aer liber, aceste rulouri de pui cu lipie si legume sunt minunate oricand iti este foame. Serveste-le alaturi de un sos de mustar si vei fi pe deplin satisfacuta.

Frigarui cu creveti si mini mozzarella

Frigarui cu creveti si mini mozzarella

Incearca acest aperitiv inedit, aromat si atat de frumos colorat. Il poti prepara in doi timpi si trei miscari iar rezultatul va fi cu siguranta apreciat. Daca preferi, poti folosi masline in loc de frunze de busuioc. Pofta buna!

Rulada verde cu branza si somon afumat

Rulada verde cu branza si somon afumat

Pentru o masa speciala si nu numai, prepara aceasta rulada aperitiv gustoasa si cu un aspect deosebit. Branza si somonul afumat ii vor da savoare iar spanacul ii va adauga culoare. Pofta buna la rulada verde cu branza si somon afumat!

Sandwich cu salata de ton

Sandwich cu salata de ton

Ti-e pofta de o salata inedita cu ton, dar parca nu este de ajuns sa-ti potolesti foamea? Incearca un sandwich cu salata de ton, este usor de preparat si poate inlocui cu succes orice alta gustare. Combinatia de ton cu legume este excelenta!

Aperitiv rapid cu somon afumat

Aperitiv rapid cu somon afumat

Un aperitiv delicios si extrem de simplu de facut. Ii vei incanta pe toti cu acest preparat cu somon si branza. Il poti servi fie pe felii de paine prajita fie pe felii subtiri de castravete sau dovlecel.

Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Iata o reteta de dovlecei umpluti cu carnaciori si legume, numai buna pentru acele zile in care vrei sa mananci ceva satios, dar esti lipsita de inspiratie. Sunt simplu si rapid de preparat si in mod sigur pot fi un aperitiv pe placul tuturor.

Peste la gratar cu portocale si maghiran

Peste la gratar cu portocale si maghiran

O mancare usor de facut, care poate fi preparata cu orice tip de peste pe care-l ai la indemana. O masa usoara, aromata cu portocala si maghiran. Chiar daca esti incepator in ale bucatariei nu ai cum sa dai gres cu acest preparat.

Oua umplute cu pasta de peste si ricotta

Oua umplute cu pasta de peste si ricotta

Pasta de peste este un preparat hranitor si extraordinar de gustos. Se prepara rapid si poate fi aperitivul ideal atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie. Se serveste pe bucatele de bagheta dar aceasta compozitie este ideala si pentru oua umplute.

Placinta de peste

Placinta de peste

Pentru ca de Florii avem dezlegare la peste, ce spuneti de o placinta gustoasa cu peste file? Poate fi consumata ca aperitiv sau in loc de gustare si putem folosi orice tip de peste file preferam, important este sa fie fara oase.

Tarta cu drob de curcan

Tarta cu drob de curcan

Pentru ca se apropie Pastele Ortodox, am ales pentru voi o reteta inedita de drob din piept de curcan. Este un aperitv gustos pentru masa de Paste ce sigur va fi apreciat de invitati. Decoreaza-l dupa cum iti dicteaza imaginatia si savureaza-l!

Drob de pui mozaic

Drob de pui mozaic

Drobul de pui mozaic este o alternativa excelenta la drobul de miel. Va propunem pentru masa de Paste un preparat gustos si aspectuos care va fi cu siguranta pe placul tuturor. Impresioneaza-ti invitatii cu acest aperitiv deosebit!

Chiftelute din peste alb, ca in Delta Dunarii

Chiftelute din peste alb, ca in Delta Dunarii

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Aperitiv cu somon afumat

Aperitiv cu somon afumat

Va prezentam astazi o reteta preparata cu somon afumat, un aperitiv foarte gustos si foarte aspectuos, potrivit atat pentru gustarea de zi cu zi cat si pentru mesele festive. Se pregateste rapid si poate face deliciul oricarei mese.

Placinta cu carne de pui

Placinta cu carne de pui

Astazi www.retetecalamama.ro ne propune o noua reteta, si anume placinta de carne de pui. Este satioasa si poate fi servita oricand in timpul zilei. In plus, o poti pune la pachet pentru a servi aceasta bunatate de placinta si la munca.

Terina de somon afumat

Terina de somon afumat

Aseaza aceasta terina pe masa de Craciun sau de Revelion langa celelalte preparate. Terina se face usor si iti la fel de repede iti vei incanta si musafirii. Pentru ca trebuie sa stea la frigider cel putin 3 ore este bine sa o faci cu o zi inainte de a o servi.

Volovan cu ciuperci si piept de pui

Volovan cu ciuperci si piept de pui

Astazi va prezentam un preparat special, este pe baza de foietaj, originar din Franta, in traducere libera insemnand `zbor-in-vant`. Foietajul poate fi umplut si cu branza sarata sau cu legume, in functie de gustul fiecarei persoane.

Terina de pui cu merisoare

Terina de pui cu merisoare

Iata o reteta deosebita, terina de pui cu merisoare. Terina arata un aspect foarte placut, poate fi servita de Craciun sau de Revelion si in mod sigur daca ai si invitati la masa, vor fi impresionati de modul de prezentare.

Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Preparatele din carne sunt nelipsite de pe mesee romanilor atat cand vine vorba de cate o sarbatoare dar si atunci cand luam masa in familie. Astazi va propunem o reteta de rulada din carne tocata, un preparat gustos dar care are si un aspect deosebit.

Tartar de somon

Tartar de somon

Ce zici ce un aperitiv special, usor de facut, cu somon proaspat si afumat, ierburi aromatice, capere, salota (ceapa mica) si zeama de lamaie. Se serveste cu felii de paine prajita, cu chipsuri tortilla sau pe frunze de andive.

Rulouri de stiuca in cuib de cartofi gratinati

Rulouri de stiuca in cuib de cartofi gratinati

Pestele este un aliment ce trebuie consumat cat mai des de catre toti membrii familiei. De aceea, doamna Laura Laurentiu ne invita astazi sa pregatim rulouri de stiuca cu cartofi gratinati: gustos si savuros!

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!