Supe

Supa crema de mazare

Supa crema de mazare

Supa crema de mazare este una din cele mai delicioase supe de legume. Aroma fina, gustul fraged si delicat, aspectul cremos, bobitele verzi ca pete de culoare fac din supa crema de mazare un preparat pe placul oricui. Aceasta supa crema de mazare devine irezistibila prin adaugarea de crutoane

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Prima oara cand am auzit de Bouillabaisse, copilul meu citea Harry Potter si dupa reactie de dezaprobare a englezilor fata de o mancare preferata a francezilor, acest fel de mancare mi-a starnit curiozitatea. Bouillabaisse este o supa traditionala franceza facuta din specii marine, creveti,

Supa crema de mere

Supa crema de mere

Supa crema de mere este o supa usoara si racoroasa, numai buna de servit in timpul verii. Alt avantaj al retei de supa crema de mere este faptul ca este ieftina si se prepara si rapid si usor. Aceasta supa crema de mere delicioasa se poate prepara si din pere, folosind aceeasi reteta.

Supa de cirese

Supa de cirese

Pentru ca este vara si foarte cald va invit sa incercati o reteta noua de supa de cirese. Aceasta supa de cirese va fi un motiv sa va racoriti mancand si sa incercati si altfel savoarea cireselor. Puteti adauga in supa de cirese, functie de preferinte putina lamaie sau scortisoara.

Supa rece de castraveti

Supa rece de castraveti

Supa rece de castraveti este o supa rapid de preparat, recomandata pentru zilele calde de vara. Va va placea foarte mult aceasta supa rece de castraveti si pentru ca este saraca in calorii si puteti manca oricat vreti. Daca va este foarte cald puteti pune in supa rece de castraveti cuburi de gheata.

Supa de sparanghel cu smantana

Supa de sparanghel cu smantana

Sparanghelul este una din legumele cele mai delicioase, acest gust fiind accentuat prin fierbere si deci supa de sparanghel cu smantana nu poate fi decat excelenta. Aceasta reteta de supa de sparanghel cu smantana este savuroasa si mai mult se pare ca arde grasimile, deci putem slabi in timp ce o

Supa de carne de vita

Supa de carne de vita

Supa de carne de vaca este o reteta hranitoare pentru un pui mai mare care vrea sa creasca sanatos si voinic. Sigur supa de carne de vaca poate fi preparata si in cantitate mai mare pentru ca va fi la fel de placuta si de copii mai mari dar si de intreaga familie. Preparati supa de carne de vaca,

Galuste de gris

Galuste de gris

Pentru a creste valoarea nutritiva a supelor si in acelasi timp pentru a le da un gust mai variat, se pot adauga diferite garnituri pentru supe. Cele mai indicate garnituri pentru supe, pentru copii sunt : grisul, zdrentele din ou, galustele de gris, galustele de ficat, galustele de cascaval,

Pasta e fagioli

Pasta e fagioli

Pasta e fagioli, adica paste cu fasole este un fel clasic de supa consistenta, care se face in toata Italia si se gaseste pe meniul oricarui restaurant ialian care se respecta. Pasta e fagioli se face din fasole maro, cu bobul mic si rotund numita in italiana fagioli borlotti. Foarte multi

Supa de zarzavat II

Supa de zarzavat II

Pentru sugarul care a depasit varsta de 6 luni, zarzavaturile folosite in supa de zarzavat pot fi mai variate. Dupa sezon in supa de zarzavat, se pot adauga dovlecei, conopida, loboda, urzici, spanac, frunze de patrujel, rosii... Bulionul de zarzavat se prepara la fel ca si la supa de zarzavat I.

Supa de morcovi

Supa de morcovi

Unul din cele mai importante alimente-medicament, supa de morcovi se poate de sugarilor sub varsta de 2 luni sau celor mai mari, ca o completare a mesei de lapte, sau in locul acesteia in cazul aparitiei unor probleme digestive. De aceea supa de morcovi trebuie preparata cu multa atentie,

Supa de zarzavat I

Supa de zarzavat I

Aceasta este prima supa de zarzavat pentru sugarul de 4-5 luni. Se incepe cu 50-70 ml de supa de zarzavat, completare la o masa de san sau de preparat de lapte si se creste treptat pana la inlocuirea unei mese. Este de preferat sa alegem masa de la ora 14. Supa de zarzavat trebuie servita inainte

Supa crema de cartofi cu praz (Vichyssoise)

Supa crema de cartofi cu praz (Vichyssoise)

Sofisticatii bucatari francezi au dat un nume rasunator pentru o umila supa crema de cartofi cu praz. Dar aceasta dovedeste cat de buna este combinatia de cartofi si praz din care este facuta supa crema de cartofi cu praz. Se pare ca in aceasta supa, ceapa, prazul si cartoful se inteleg foarte

Supa din naut si castane

Supa din naut si castane

Daca vreti sa preparati o supa deosebita, atunci supa din naut si castane este intr-adevar ceva special. Supa din naut si castane suna si miroase exotic, iar gustul este rafinat si delicios. O sa va indragostiti de bucataria italieneasca preparand si consumand supa din naut si castane.

Supa de ceapa si bacon

Supa de ceapa si bacon

Supele crema sunt un deliciu de felul lor, dar daca va spun ca supa se face cu bere, s-ar putea sa va tenteze sa preparati o supa de ceapa cu bacon si sa va invitati si prietenii sa va ajute. In timp ce beti bere cu prietenii, preparati supa de ceapa si pentru ca dureaza cam o ora, la sfarsit o sa

Supa de avocado

Supa de avocado

Sunt convinsa ca putine dintre noi am preparat vreodata un fruct avocado sau am folosit in mancarurile gatite asa ceva. Stiu sigur insa, ca de multe ori am vrea sa mai renuntam la traditionalele supe si ciorbe romanesti si sa incercam ceva nou, deosebit, exotic poate.

Supa de rosii

Supa de rosii

Supa de rosii - Nimic mai potrivit pentru zilele calduroase sau pentru perioada postului decat o supa de rosii, usoara si hranitoare. Supa de rosii este ideala si pentru copii lasati singuri acasa de parintii plecati la serviciu, pentru ca se poate consuma si la temperatura camerei, rezolvandu-se

Supa crema de legume

Supa crema de legume

Supa de legume este un deliciu de care te poti bucura la orice ora din zi, fiind recomandata pentru o buna digestie, mai ales seara. Este delicioasa, hranitoare si, daca adaugati cateva ciupercute, poate fi nu numai satioasa, dar si aspectul devine mai placut. Supa de legume va va satura, fara

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!