Racituri

Pere cu marmelada de gutui

Pere cu marmelada de gutui

Iata un preparat cu specific spaniol, ideal in aceasta perioada de timp. Se prepara rapid si este numai bun in acele zile in care esti lipsita de inspiratie si nu dispui de foarte mult timp. Gustul perelor in combinatie cu marmelada de gutui in mod sigur te va face sa-ti doresti sa prepari mai des.

Jeleu de gutui

Jeleu de gutui

Gutuile sunt fructele vedeta ale toamnei si sunt recunoscute pentru beneficiile pe care le aduc sanatatii. Parfumatele gutui sunt ideale pentru a prepara deserturi inedite. Va recomandam astazi jeleul de gutui!

Piftie de curcan

Piftie de curcan

Daca pana acum ai mancat numai piftie de porc cu ocazia sarbatorilor, este timpul sa iti schimbi paleta gastronomica cu ajutorul acestui preparat plin de savoare si arome, recunoscut pentru cantitatea scazuta de colesterol.

Ficat de pui in aspic

Ficat de pui in aspic

Un preparat care arata spectaculos, servit de sarbatori, ficatelul de pasare in aspic se serveste rece, cu frunze de salata verde. Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii sau doar vrei sa prepari ceva gustos pentru tine si partenerul tau, cu acest preparat sigur vei avea succes!

Piftie de cocos

Piftie de cocos

Preparat traditional de Craciun, piftia de cocos pastreaza gustul renumit al piftiei, insa este mult slaba caloric, gratie carnii de cocos.

Pate de porc

Pate de porc

Unul din preparatele excelente pe care le putem obtine traditional de Craciun, din carnea de porc este acest pate de porc. Acest pate de porc este un produs savuros si foarte gustos. Cu ajutorul acestei retete de pate de porc putem pastra acest pate de porc mai mult timp, pentru a ne bucura de

Racituri (piftie de porc)

Racituri (piftie de porc)

Pregatirile pentru sarbatoarea de Craciun incep inca din ziua de Ignat, atunci cand se pregatesc caltabosii, toba, sangeretele, fel de fel de carnati care se servesc ca aperitiv. Dar in seara de Craciun nu trebuie sa lipseasca celebrele racituri (piftie de porc).

Trandafiri moldovenesti

Trandafiri moldovenesti

Acesti trandafiri moldovenesti sau carnati moldovenesti sunt o alta varianta de carnati, la care iti lasa gura apa. Adevarul este ca nimic nu se compara cu niste carnati proaspeti pe gratar, mai ales in prag de sarbatoare!

Carnati proaspeti

Carnati proaspeti

Pe langa darurile pe care le asteptam cu totii, sarbatoarea sfanta a Craciunului este insotita de cel mai reusit spectacol culinar. In pregatirea si desfasurarea preparatelor de Craciun, un loc aparte il ocupa preparatele din porc si mai ales prepararea sau alegerea carnatilor.

Carnati afumati

Carnati afumati

Carnati proaspeti de Craciun putem prepara din diverse amestecuri de carne, dupa diverse retete si sunt atat de buni incat vrem sa putem profita de ei mai mult timp. O solutie pentru a ne putea bucura mai mult de darurile porcului este afumarea lor, obtinand deliciosii carnati afumati. Acesti

Sangerete afumat

Sangerete afumat

Sangerete afumat este o delicatesa de porc mai putin obisnuita. Acest sangerete afumat trebuie consumat mai repede, este mai pretentios si nu este un preparat care sa se gaseasca in mod obisnuit in comert. Va uram pofta buna!

Lebarvurst

Lebarvurst

Lebarvurst, leberwurst sau lebar pe romaneste, este unul din preparatele delicioase pe care abea asteptam sa le preparam sau sa le gustam de Craciun. Lebarvurst sau lebar este un preparat hranitor si sanatos, pe baza de ficat de porc, care se poate prepara sau consuma si cu alte ocazii.

Caltabosi calzi cu sos

Caltabosi calzi cu sos

Daca tot va hotarati acum de sarbatori sa faceti caltabosi, va oferim si o reteta de caltabosi calzi cu sos. Acesti caltabosi calzi cu sos, se vor servi calzi in zeama lor. Daca nu mai vreti sa ii serviti sub forma de caltabosi calzi cu sos, ii puteti scoate din zeama.

Caltabosi

Caltabosi

Se apropie sarbatorile si vrem sa va ajutam cu retete pentru preparatele traditionale de Craciun, carnati, racituri, caltabosi, lebar, sangerete..., ca sa nu tfiti luate prin surprindere si sa va puteti face lista cu cumparaturi din timp. Indiferent ce veti alege.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!