Muraturi

Ardei murati cu miere!

Ardei murati cu miere!

Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!

Gogosari dulci-acrisori

Gogosari dulci-acrisori

Fiindca orice gospodina toamna pregateste bunatati pentru camara, incearca si tu aceasta reteta de gogosari la otet. Sunt deliciosi:dulci acrisori,putin picanti,dulc acrisori,ce sa mai o nebunie! Pofta buna!

Castraveti la otet dulci acrisori

Castraveti la otet dulci acrisori

Castravetii in otet sunt bineveniti in anotimpul rece, alaturi de o friptura sau chiar de un preparat din legume, in perioada postului. Sunt crocanti si deliciosi. Incearca aceasta reteta de la caietulcuretete.com.

Gogosari dulci acrisori in sos de mustar

Gogosari dulci acrisori in sos de mustar

E vremea pentru conservele de toamna atat de apreciate de toata familia. Pregateste de acum acesti gogosari gustosi si vei avea garnitura perfecta pentru preparatele din carne, cu ocazia sarbatorilor!

Struguri murati

Struguri murati

Strugurii murati in otet constituie o garnitura foarte reusita pentru gratarul de pasare sau se pot combina stralucit cu telemea de oaie.

Conopida marinata

Conopida marinata

Conopida marinata este excelenta alaturi de preparatele din carne - bucatelele de bacon si parmezanul ras ii dau o savoare deosebita.

Varza murata in stil coreean

Varza murata in stil coreean

Varza murata in stil coreean - Acesta reteta este una inedita prin folosirea condimentelor diversificate. Varza murata in stil coreean poate fi o alternativa a muraturilor traditionale romanesti, atunci cand simtiti nevoia de o schimbare in prepararea bucatelor.

Varza murata cu rosii si ardei grasi

Varza murata cu rosii si ardei grasi

Varza murata cu rosii si ardei grasi - Aceasta reteta de muraturi poate fi ingredientul perfect pentru a imbogati orice garnitura, preparate la gratar, tochituri, tocanite si alte mancaruri gatite. Varza murata cu rosii si ardei nu trebuie sa lipseasca din camara, de aceea va propunem aceasta

Gogonele cu usturoi pentru iarna

Gogonele cu usturoi pentru iarna

Gogonele cu usturoi pentru iarna - Gogonelele sau patlagelele verzi sunt, de fapt, rosii necoapte. Acestea pot fi preperate in diferite feluri, insa sunt cel mai adesea folosite la prepararea muraturilor. Iata o reteta foarte gustoasa de gogonele cu usturoi pentru iarna.

Muraturi asortate in frunze de hrean

Muraturi asortate in frunze de hrean

Muraturile asortate in frunze de hrean sunt recomandatae, in special, iubitorilor de mancaruri picante, pentru ca au un gust iute acrisor. Muraturile asortate in frunze de hrean pot fi asociate cu cu diverse garnituri, fripturi, preparate la gratar si mancaruri gatite in stil traditonal.

Dovlecei murati

Dovlecei murati

Dovlecei murati - Aceasta reteta de dovlecei murati pentru iarna este usor de preparat. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont, dupa ce preparati acesti dovlecei murati, este sa nu uitati sa rasturnati si sa turnati din nou saramura peste dovlecei pana incetineste fermentatia.

Pepeni marinati pentru iarna

Pepeni marinati pentru iarna

Pepeni marinati pentru iarna - Desi sezonul pepenilor nu s-a terminat inca, iubitorii acestor fructe zemoase si gustoase, nu trebuie sa uite sa-si umple camara cu pepeni murati sau marinati pentru iarna. Aceasta reteta de pepeni marinati este atat de delicoasa, incat veti astepta cu nerbadare iarna.

Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet - Sfecla are o multime de efecte terapeutice, un gust si o aroma inconfundabila. Sfecla rosie este benefica pe timp de iarna datorita continutului de vitamina C, care ne protejeaza organizmul de raceli, de aceea va recomandam sfecla rosie in otet.

Salata marinata pentru iarna

Salata marinata pentru iarna

Salata marinata pentru iarna este o alternativa a muraturilor, pentru ca si iarna simtim nevoia de o diversificare in alimentaie. Salata marinata pentru iarna contine multe legume pline de vitamine, este foarte gustoasa si usor de preparat.

Vinete umplute in saramura

Vinete umplute in saramura

Vinete umplute in saramura - Avem o toamna destul de imbelsugata si ar fi pacat sa nu umplem camara cu fel de fel de bunatati pentru iarna. De data aceasta va propunem o reteta speciala de vinete umplute in saramura, excelenta pentru orice fel de mancare gatita, friptura, garnitura, preparate la

Conopida cu dovlecei in otet

Conopida cu dovlecei in otet

Conopida cu dovlecei in otet - Aceasta reteta face parte din categoria conservelor de toamna. N-ar fi deloc rau, pe langa castravetii si rosiile din camara, sa fie si cateva borcane de conopida cu dovlecei in otet, un deliciu in miez de iarna.

Ardei umpluti cu salata de varza pentru iarna

Ardei umpluti cu salata de varza pentru iarna

Ardei umpluti cu salata de varza pentru iarna - Ardeii umpluti sunt absolut deliciosi, fie proaspeti, preparati la cuptor sau in saramura pentru iarna. Ardeii umpluti cu salata de varza pentru iarna sunt foarte gustosi, stimuleaza pofta de mancare si pot completa orice garnitura sau friptura.

Ciuperci marinate

Ciuperci marinate

Ciupercile marinate sunt la fel de gustoase ca si muraturile. Pot fi consumate cu succes pe timp de iarna cu orice fel de garnitura sau friptura. Iubitorii de ciuperci pot prepara ciuperci marinate dupa aceasta reteta simpla si rapida.

Gogonele cu morcovi

Gogonele cu morcovi

Gogonele cu morcovi - Muraturile sunt foarte gustoase si sanatoase. Le consumam la salate, combinate cu fripturi si alte mancaruri. Ca sa nu va lipseasca muraturile de pe masa in timpul iernii, va propunem aceasta reteta traditionala de gogonele cu morcovi.

Castraveti murati in suc de mere

Castraveti murati in suc de mere

Castraveti murati in suc de mere - Aceasta reteta de castraveti murati in suc de mere este putin mai diferita decat retetele traditionale de muraturi, insa gustul este absolut special si aromat datorita mararului si sucului de mere. Prepararea necesita mai multa migala, insa rezultatul este

Muraturi asortate pentru iarna

Muraturi asortate pentru iarna

Muraturile asortate pentru iarna nu sunt doar gustoase, ci ne asigura si un supliment de vitamine pe parcursul lunilor de iarna. Veti descoperi de sarbatori cat de gustoase pot fi aceste muraturi asortate pentru iarna, langa o friptura delicioasa.

Prune de toamna murate

Prune de toamna murate

Prunele de toamna murate sunt altfel de muraturi, dar la fel de gustoase si apetisante ca si muraturile clasice. Aceste prune de toamna murate se servesc ca muraturi cu fripturi reci sau calde.

Gogosari pentru iarna

Gogosari pentru iarna

Gogosarii pentru iarna se prepara foarte usor, este poate cea mai simpla reteta de muraturi. Gogosarii pentru iarna au un gust delicios, acrisor si putin dulceag. Se pastreaza excelent pana tarziu, in vara.

Muraturi pentru iarna

Muraturi pentru iarna

Muraturi pentru iarna - Toamna este cel mai bogat anotimp, gasim legume din belsug ca sa preparam bucate alese, dar si conserve pentru iarna. Si cum iarna este grea si anevoioasa, nici muraturile pentru iarna n-ar trebui sa lipseasca de pe masa.

Muraturi in amestec

Muraturi in amestec

Muraturile sunt o sursa de vitamine pe timp de iarna, atunci cand legumele in stare proaspata sunt indisponibile. Muraturile in amestec stimuleaza pofta de mancare, sunt usor de preparat si pot fi consumate cu succes cu diferite garnituri, fripturi, grill si alte mancaruri calde.

Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!