Gastronomie» Retete»Aperitive»Aperitive cu carne sau peste» Coltunasi chinezesti

Coltunasi chinezesti

Coltunasii reprezinta un preparat foarte raspandit atat in China si Japonia, dar si in afara continentului asiatic, in special in America de Nord. Acestia se pot umple atat cu legume, dar si cu carne tocata de porc, berbec, vaca, crevete si peste si se servesc impreuna cu sos traditional chinezesc.
 
Calorii :
Specific :
Timp de preparare :
Status :
Numar portii :
Adauga in cartea de bucate
Recomandata pentru Evenimente:
Single, valentine`s day, cina romantica
 
Ingrediente:
usturoi uscat1 linguravarza alba230 gghimbir1 linguritaou1 bucataceapa alba1 linguraghimbir1 linguritausturoi uscat1 linguritazahar1 linguritapipercarne tocata500 gceapa verde1 legaturamorcov3 bucatisos de soia1 linguraulei de susan1 linguraaluatsaresos de soia120 mlotet60 mlulei de susan1 linguravin de orez2 linguri
 
Preparare:
Cum prepaprati umplutura: Amestecati toate ingredientele intr-un vas, cu exceptia aluatului si tineti-le la frigider 20 - 30 de minute pentru a se imbina aromele si pentru a impacheta usor coltunasii.

Luati o foaie de aluat si puneti in mijloc o lingurita de umplutura inauntru, apoi stergeti marginile cu putina apa.

Apasati pe margini pentu a fi siguri ca se lipesc. Pentru un aspect deosebit, ondulati marginile coltunasilor.

Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si adaugati si putin ulei de susan, apoi introduceti cativa coltunasi in tigaie si lasati-i sa se rumeneasca.

Dupa ce s-au maronit putin, adaugati jumatate de cana cu apa in tigaie, micsorati focul si lasati la inabusit. Puteti adauga mai multa apa in caz ca e necesar sau daca coltunasii nu sunt inca gata. Tineti coltunasii pe foc 10-13 minute.

Cum prepaprati sosul: Amestecati toate ingredientele intr-un bol si asezonati dupa propriul gust. Serviti sosul impreuna cu coltunasii!


Tips:
Vezi si reteta traditionala romaneasca de a prepara coltunasi deliciosi
Cat de mult ti-a placut aceasta reteta?
5.3
1038 voturi
13170 vizite
Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

22 Apr 2016 by giuliagrigore

Balsam Silan Soft & Oils

28 Apr 2016 by alexia26

Rochii de seara atmosphere

23 Apr 2012 by andreeaiovici

Rinoplastie - estetita nasului

18 Dec 2014 by andree_a

Marirea sanilor
Alege dieta potrivita pentru tine!
Iti poti crea propria ta dieta echilibrata cunoscand numarul de calorii pe care il are fiecare aliment consumat de tine.
Calculator Nutritional
Ok!

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii!