nunta

Piept de rata in sos de portocale

Piept de rata in sos de portocale

Astazi iti prezentam `Piept de rata in sos de portocale`, o reteta traditionala frantuzeasca. Este o reteta delicioasa, preparata din piept de rata, stropit cu sos de portocale si miere. Va fi un adevarat deliciu pentru toti membrii familiei!

Bruschetti cu ciuperci

Bruschetti cu ciuperci

Bruschetele sunt unele dintre cele mai delicioase aperitive, si foarte usor de facut. Surprinde-ti invitatii cu bruschetti delicioase cu ciuperci - sunt adorate de toata lumea, atat de cei mici cat si de cei mari. Vei deveni instantaneu gazda perfecta, si fara prea mare efort.

Cocktail cu vodka, busuioc si castravete

Cocktail cu vodka, busuioc si castravete

Un cocktail clasic cu ingrediente naturale, ce poate fi preparat cu usurinta acasa. Aroma de busuioc si castravete alaturi de sucul de lamaie si vodka fac din acest cocktail o bautura racoroasa perfecta pentru serile de vara.

Clatite cu sos de cirese

Clatite cu sos de cirese

Prepara niste clatite inedite cu cirese si iti vei incanta absolut toti prietenii! Sunt delicioase si vor fi o ocazie tocmai buna de a manca ceva dulce si extrem de aromat in sezonul cireselor, atat de indragite in prepararea dulciurilor!

Cannelloni cu ricotta, iaurt si spanac

Cannelloni cu ricotta, iaurt si spanac

Combina vestitele tuburi de cannelloni cu branza ricotta delicioasa, amestecata cu piure de spanac si iaurt racoritor. Vei obtine un preparat de exceptie, perfect pentru o sarbatoare in doi sau pentru o masa intre prieteni!

Varza cu taitei de casa

Varza cu taitei de casa

Reteta face parte din proiectul Descopera traditiile culinare romanesti derulat de restaurantul `Bucatarasul cel dibaci`.

Salata algeriana

Salata algeriana

Primavara este timpul s-o lasam mai usor cu alimentele grase si sa revnim la un regim normal. Ca sa ne recuperam vitalitatea necesara pentru ca viata noastra sa reintre in ritmul obisnit, va recomand o salata de legume, de origine algeriana. Pofta buna!

Terina de somon afumat

Terina de somon afumat

Aseaza aceasta terina pe masa de Craciun sau de Revelion langa celelalte preparate. Terina se face usor si iti la fel de repede iti vei incanta si musafirii. Pentru ca trebuie sa stea la frigider cel putin 3 ore este bine sa o faci cu o zi inainte de a o servi.

Piscoturi de sampanie

Piscoturi de sampanie

Aceste piscoturi sunt delicioase, mananci din ele fara sa te saturi si pot insoti de minune un pahar de sampanie. Aceste piscoturi de sampanie sunt atat de usoare si pufoase, incat nu le poti refuza. Putem folosi piscoturi de sampanie la diverse ocazii festive pentru ca merg nemaipomenit cu sampanie

Tartar de somon

Tartar de somon

Ce zici ce un aperitiv special, usor de facut, cu somon proaspat si afumat, ierburi aromatice, capere, salota (ceapa mica) si zeama de lamaie. Se serveste cu felii de paine prajita, cu chipsuri tortilla sau pe frunze de andive.

Ciocolata de casa cu alune de padure

Ciocolata de casa cu alune de padure

Aceasta reteta iti va aminti cu siguranta de copilarie. Si pentru ca stim ca si tu esti nostalgica dupa gustul ciocolatei de casa preparate de bunica, iti prezentam o reteta de ciocolata de casa cu o textura si o aroma absolut divine. Poate fi preparata si cu nuca.

Perle caramelizate de pepene galben

Perle caramelizate de pepene galben

O reteta extrem de simpla, de inspiratie franceza, cu un gust divin si un aspect uimitor. Veti fi extrem de incantati de perlele caramelizate de pepene galben pe care le puteti servi vin alb demidulce. Savurati!

Bomboane inghetate din banane

Bomboane inghetate din banane

Un desert simplu si delicios, bomboanele racoritoare din banane iti vor satisface pofta de dulce la orice ora a zilei. Te vor racori in zilele de vara si nici macar nu va trebui sa iti faci giji pentru silueta!

Rosii umplute cu salata de vinete

Rosii umplute cu salata de vinete

E o reteta ideala pentru petreceri, si se poate face si in varianta de post, folosind salata de vinete fara maioneza. Mare atentie insa trebuiesc facute cu doar cateva ore inainte de petrecere si pastrate la rece fiindca sunt foarte usor alterabile.

Inghetata de capsune cu iaurt

Inghetata de capsune cu iaurt

Se apropie sezonul cald si nimic nu se compara cu o inghetata de fructe, delicioasa si savuroasa, pe care o poti prepara acasa. Iti trebuie putin timp la dispozitie si mult suflet daca doresti sa-i incanti pe cei dragi cu un desert special, dar racoritor.

Butterfish file la cuptor

Butterfish file la cuptor

Butterfish este un peste marin care se gaseste si la noi atat in restaurante cat si in comert. Acest peste contine cu 50% mai multe omega 3 decat somonul si are o aroma mai discreta fata de somon. Iti prezentam o reteta simpla cu butterfish file la cuptor.

Rosii umplute cu crema de peste

Rosii umplute cu crema de peste

Probabil ai mancat rosii umplute cu pasta de branza, dar ce ai zice daca ar fi umplute cu pasta de peste? Un meniu potrivit pentru cele doua zile din Postul Pastelui in care este dezlegare la peste si nu numai! Se poate pune in pasta de peste si putin mustar iute.

Bors de vita cu ardei gras

Bors de vita cu ardei gras

Aromata carne de vita se combina excelent cu ardeiul gras si cu ceapa verde calita.

Paine cu curmale

Paine cu curmale

Un fel de paine gustos si aspectuos, painea cu curmale este o reteta inedita, italiana. Pentru mai multa savoare, dupa preferinta se poate pune si putin cascaval in aluat. O paine inedita si gustoasa. Pofta buna!

Vinete umplute cu ciuperci si cascaval

Vinete umplute cu ciuperci si cascaval

E sezonul vinetelor asa ca prepara o delicatesa gustoasa, vinete umplute cu ciuperci si cascaval afumat!

Varza cu masline

Varza cu masline

Daca te pregatesti de un eveniment in familie si te-ai saturat de banalele sarmale poti incerca varza cu masline. Acelasi gust inconfundabil al verzei acre, aromat acum de savoarea maslinelor.

Pui cu masline si cimbru

Pui cu masline si cimbru

Cimbrul este un condiment extraordinar de gustos in combinatie cu maslinele marinate, asa ca vei avea pe masa un preparat de zile mari! Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Vitel la gratar cu nectarine

Vitel la gratar cu nectarine

Vitel la gratar cu nectarine este un gratar excelent, plin de savoarea data de sosul de fructelor aromate.

Pasta de ton cu maioneza

Pasta de ton cu maioneza

Un aperitiv perfect pentru o masa festiva sau o cina intre prieteni, pasta de peste se prepara imediat si este foarte gustoasa in combinatie cu toastul prajit. Pasta cu ton se serveste pe toast de paine prajita.

Branza de burduf aperitiv

Branza de burduf aperitiv

Pentru iubitorii branzei de burduf, iata o reteta simpla si delicioasa de aperitiv. Pregateste-te pentru o combinatie interesanta de branza cu bere si sardine. Se pregateste imediat si salveaza orice masa festiva. Se poate orna si cu masline verzi, in loc de gogosari.

Masline umplute cu branza

Masline umplute cu branza

Maslinele umplute cu branza sunt niste aperitive deosebite, cu un aspect excelent. Poti pregati masline umplute cu branza pentru orice fel de mese festive, pentru ca sunt si apetisante si delicioase. Se poate consuma pe toast prajit sau ca umplutura, fara ornare prealabila.

Crema de mango si cocos

Crema de mango si cocos

O crema usor de preparat si care merge de minune la o cina romantica.

Cocktail Frosted Apricot

Cocktail Frosted Apricot

Daca adori cocktailurile si in acelasi timp gandul ti-a ramas la inghetata de ieri de la terasa afla ca iti poti prepara acum un cocktail cu inghetata!

Cocktail Sunshine Splash

Cocktail Sunshine Splash

Un mix exploziv de arome delicioase cu care iti poti incepe orice zi de vara.

Legume cu sos de iaurt

Legume cu sos de iaurt

Fie ca servesti acest preparat cald sau rece, te va incanta cu gustul sau cremos, bogat, gratie combinatiei dintre iaurt, smantana si ceapa verde. Legumele cu sos de iaurt se pot consuma ca atare sau ca garnitura la peste fript.

Prajitura italiana

Prajitura italiana

Daca vrei sa-ti impresionezi iubitul, incearca aceasta prajitura absolut delicioasa!

Pasta de ciuperci cu boia

Pasta de ciuperci cu boia

Un aperitiv gustos si sanatos, pasta de ciuperci se poate folosi ca atare, pe toast prajit sau ca umplutura pentru un alt preparat faimos: oua umplute. Se poate consuma paine toast sau ca umplutura, fara ornare prealabila.

Tort cu Mascarpone si zmeura

Tort cu Mascarpone si zmeura

Iata o reteta de tort festiv pentru vara care se apropie rapid. Este racoros, are o aroma delicioasa de zmeura si se prepara imediat. Fie ca vrei sa-ti rasfeti persoana iubita, fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii, cu acest preparat nu vei da niciodata gres!

Prajitura cu fistic

Prajitura cu fistic

Alege acest desert usor de preparat daca iti place aroma inconfundabila a fisticului, combinata cu branza cremoasa.

Briose aromate cu mac si lamaie

Briose aromate cu mac si lamaie

Desertul perfect alaturi de o ceasca de ceai, briosele vor incanta intotdeauna orice degustator, iar aceste briose cu lamaie nu fac exceptie de la regula!

Sos Roquefort

Sos Roquefort

Adu un plus de savoare preparatelor din pui cu ajutorul sofisticatului sos Roquefort!

Pui umplut cu ficatei

Pui umplut cu ficatei

Pentru co masa intre prieteni alege puiul ca fel principal si umple-l cu ficatei prajiti, foarte gustosi.

Pui cu parmezan si crutoane

Pui cu parmezan si crutoane

Crutoanele prajite in ulei cu usturoi, in combinatie cu parmezanul aromat dau savoare pieptului de pui si il transforma in vedeta cinei.

Caved Catzutz

Caved Catzutz

Daca-ti plac preparatele pe baza de ficat, acest aperitiv va fi pe gustul tau. Aperitiv foarte gustos, Caved Catzutz se serveste rece, alaturi de acritura, la orice masa in familie. Se serveste cu castraveti acri, gogosari sau salata de rosii picante.

Ficatei libanezi

Ficatei libanezi

O reteta deosebita din toate punctele de vedere, ficateii libanezi incanta prin savoarea data de mixul de condimente orientale, in combinatie cu savoarea ficateilor de pasare.

Pasta de masline

Pasta de masline

Este absolut delicioasa ca ingredient principal pentru tartine, mai ales in combinatie cu un patratel de branza feta. Pasta de masline se poate prepara si fara peste afumat sau se poate pune praf de chilli pentru un gust picant.

Snitel de curcan cu ananas

Snitel de curcan cu ananas

Carnea de curcan este nu este foarte aromata, insa daca o combini cu bucatele de ananas vei obtine o delicatesa de zile mari.

Sos Marinara

Sos Marinara

Un sos gustos si usor de preparat, folosit cu precadere la preparatele din peste.

Sarmalute cu pasat

Sarmalute cu pasat

Sunt foarte gustoase si reprezinta o alternativa deosebita la sarmalele clasice cu varza si carne tocata.

Piept de pui umplut si rulat

Piept de pui umplut si rulat

Daca va place carnea de pui dar uneori o considerati prea lipsita de gust, incercati aceasta combinatie dintre pieptul de pui, baconul aromat si ceapa verde. Este o combinatie ce va va trezi toate simturile iar cei dragi nu vor ezita sa va felicite pentru alegerea facuta.

Jambon de porc

Jambon de porc

Un preparat traditional de Craciun, foarte gustos, jambonul de porc se serveste in cele mai savuroase combinatii. Se serveste taiat felii subtiri. Inarmeaza-te cu abdare, caci jambonul de porc are nevoie de aproximativ 2 saptamanai pentru a fi gata.

Bilute festive cu branza

Bilute festive cu branza

Un aperitiv delicios si care arata spectaculos, bilutele festive din telemea de oaie sunt cu adevarat preparate de sarbatoare. Aceste tartine se servesc cu cate o scobitoare infipta in fiecare biluta de branza.

Salata de crab cu legume

Salata de crab cu legume

Batoanele de crab se imbina cu aromele legumelor, astfel veti pregati o salata de vara extrem de gustoasa si plina de vitamine. Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii sau doar vrei sa prepari ceva gustos pentru tine si partenerul tau, cu acest preparat sigur vei avea succes!

Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Aceste rulouri din piept de pui se prepara rapid si sunt delicioase. Desi pieptul de pui este fad, in combinatie cu pasta de branza, ardeiul rosu si mozzarella, devine delicios. Iar daca mai pui patrunjel si condimente vei obtine un gust divin.

Creveti marinati

Creveti marinati

Creveti marinati - aceasta reteta de creveti marinati este usor de preparat si veti obtine niste creveti extrem de gustosi pe care ii puteti servi la mesele de sarbatori. Acesti creveti marinati impreuna cu un vin alb sec sau sampanie sunt de neuitat.

Cele mai noi Retete
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Cel mai simplu bulz. Este delicios!
Bulzul ciobanesc este unul dintre cele mai simple si delicioase retete pe care le poti prepara. Este o reteta perfecta pentru zilele racoroase de toamna, pe care o poti savura alaturi de familie in orice moment al zilei.
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperici savuroasa!
Supa crema de ciuperci este usor de preparat, contine putine calorii, dar este foarte satioasa. Este ideala pentru diete si aduce numeroase beneficii organismului tau. Iata mai jos o reteta delicioasa:
Ardei murati cu miere!
Ardei murati cu miere!
Ardeii grasi murati cu miere sunt un tip de muratura deosebita si inedita. Ii poti face pentru a-i folosi la o masa speciala, cu fripturi pe baza de sosuri din miere. Invitatii tai vor fi incantati de gustul lor minunat!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Cum sa faci maioneza in mai putin de 1 minut!
Vrei sa prepari rapid o salata pentru invitatii tai si ai nevoie de maioneza? Nu te mai agita! Poti sa prepari maioneza in mai putin de un minut. Este delicioasa si nu trebuie sa depui nici prea mult efort pentru a o prepara!
Prepara cea mai buna paine de casa
Prepara cea mai buna paine de casa
Ti-e dor de mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, preparata de bunica? Prepara cea mai gustoasa paine, chiar la tine acasa. Te vor incanta cu siguranta aroma savuroasa si mirosul sau imbietor, care vor anima caminul tau.
Cele mai noi Sfaturi Gastronomice
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Cum fierbi corect orezul in functie de tipul lui
Credeai ca le stii pe toate in bucatarie? Dupa ce vei citi randurile de mai jos cu siguranta vei invata lucruri noi. Iata cum se prepara corect orezul in functie de tipul sau: Orezul albCel mai renumit tip de orez, dar nu neaparat si cel mai sanatos
Trucuri pentru clatite delicioase!
Trucuri pentru clatite delicioase!
Clatitele sunt desertul cel mai popular si cel mai delicios. Le prepari rapid, insa pentru a fi cu adevarat delicioase, trebuie sa stii trucurile de mai jos: Foloseste oua de tara!Daca ai oua de tara, foloseste cateva si la prepararea clatitelor. Pe
Personalitatile din spatele mancarurilor
Personalitatile din spatele mancarurilor
Cand ne place ceva cu adevarat, avem tendinta de a ne purta putin ciudat. Ba chiar, din cand in cand, suntem atat de mandri si posesivi, incat ne denumim descoperirile cu propriile nume. La fel se intampla si cu mancarea. foodpanda.ro a selectat
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul Secret al lunii noiembrie
Ingredientul lunii noiembrie de pe platforma Electrolux este piperul Sichuan. The Secret Ingredient este o platforma creata pentru a dezvolta abilitatile culinare si pentru a aduce inspiratia gastronomica in casa ta. Astfel, in fiecare luna Electrol
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine
A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi! Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul sau special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta p

Acest site foloseste Cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Mai multe detalii despre Cookies!